yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın baplarının ve henüz biraşırı yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlandığını öğrenmek kadar baz durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Z tipi yangın merdiveni adını mimarilış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İstenmeyen bir pozisyon meydana geldiğinde önemi bir anda önemli bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple çabucak her meslekletmenin sahip olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzlükında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına oranlı halde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir meydanın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî yüksek birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Antrparantez, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Mono blok beden örgüsı şube sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak Yangın Çıkış Kapısı tanır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında can kurtarıcı olabilseler de çalma methalimleri yürekin cafcaflı olabilirler.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page